Naar boven

Verlichting en Reflectie

Sorteren

HARDLOOP VERLICHTING EN REFLECTIE


Wanneer je gaat hardlopen in de schemer, in het donker of bij slechte weersomstandigheden is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Door het dragen van goede hardloop verlichting en reflectie zorg je ervoor dat medeweggebruikers jou niet over het hoofd zien en jij op een veilige manier begint aan elke run. Wel zo prettig!

REFLECTIEVEST EN LED LAMPJES


Er zijn verschillende manieren om goed zichtbaar te zijn tijdens je runs. Draag een reflectievest zodat het naderende verkeer je niet over het hoofd ziet wanneer je langs de weg loopt of kies voor een reflectievest met LED hardloop verlichting voor nog meer zichtbaarheid in het donker.
Daarnaast kun je ook kiezen voor LED-armbanden of LED-lampjes die je gemakkelijk vast kunt maken aan je hardloopschoenen. Ook is het in sommige gevallen fijn om met bijvoorbeeld een hoofdlamp je eigen zicht te verbeteren. Zo voorkom je vervelende valpartijen wanneer je bijvoorbeeld na zonsondergang in het bos gaat hardlopen.
Koop hardloop verlichting en reflectie bij Runnersworld en loop hard op een verantwoorde en veilige manier in omstandigheden met beperkte zichtbaarheid.